Má to cenu ještě?

6. července 2017 v 10:46 | KosmoDia
Ahoj lidi, má cenu, abych ještě psala na blog články? Zajímá mne, kolik lidí by to ještě stále zajímalo.

Dejte mi prosím do komentáře vědět, jestli pokračovat, nebo skončit. Potřebuju vědět, co vás zajímá. Píšu články pro vás, chci aby vás zajímaly a dokázaly oslovit. :)

Váš názor mne zajímá. Děkuji :)
 

O čem plánuji psát článek?

23. května 2017 v 19:39 | KosmoDia
Ahojky,
tohle je spíše článek, ve kterém vás prosím o váš názor.

Jaký článek by vás zajímal?

1) Recenze krémové masky s ovsem od Oriflame
2) Recenze Royal Velvet nočního krému s regeneračním účinkem od Oriflame
3) Recenze Astrid pleťové vody zklidňující řada
4) Recenze Lirene krému s hypoalergenními složkami
5) Recenze Řasenky Miss Sporty Fabulous Lash
6) Essence lipliner konturky na rty
7) Essence make-up Stay all day 16h long lasting
8) BB cream od Oriflame
9) Nějaký váš nápad? :)

Prosím pomozte. Chtěla bych aby vás mé články na blogu bavily, a abych mohla oslovit nejvíce z vás - čtenářů. Děkuji za vaši podporu, a doufám, že se u mne nenudíte :)
Vaše nápady mi prosím zanechte v komentáři, taky můžete připsat, jak si užíváte konec května, a co bych mohla ve své tvorbě vylepšit.
Mějte se krásně ahoj :)



Bussiness e-mail:
dianaskolni@seznam.cz

Čištění pletí

22. května 2017 v 15:11 | KosmeDia |  Kosmetika
Ahojky, určitě to znáte také.
Čištění pleti je sice pro většinu s nás součástí naší každodenní rutiny péče o pleť. Ale ne vždy je to oblíbená činnost.
Nejčastěji je důvodem pocit stažené a podrážděné pleti těsně po čištění.

Nedávno jsem si v drogérii vybírala přípravek na dočištění pleti. Chtěla jsem něco šetrného. Něco co mi pleť důkladně vyčistí, ale zároveň mi poskytne tu nejlepší ochrannou péči.

Narazila jsem na pečující čistící výrobky NIVEA Creme Care. Jsou to výrobky, které mají charakterictickou vůni originálního krému NIVEA. Nic vtíravého, dráždivého. Naopak velmi známá a svěží vůně čistoty. Navíc opravdu jemná!


1) Pokud máte rádi rychlé a šetrné čištění, zvolila bych čistící pleťové ubrousky Creme Care. Jedním krokem odstraní z pleti nečistoty, make-up i voděodolnou řasenku. Složení je obohacené o pečující ingredience a vůni. Důkladně, ale jemně pleť čistí a hydratuje. Nevysušuje pleť. Koupila jsem za 99,-, ale cena bez slevy je 125,90 Kč. Ubrousků je 25 ks. :)

Moje reakce na výrobek? - S ubrousky jsem nadmíru spokojená. Vhodné i na cesty, jen vytáhnete ubrousek a očistíte pleť od nečistot. Trochu by si mohli pohrát s uzavíráním, zdá se mi že po nějaké době trochu vyschnou, kdyby tam bylo plastové zavírání, jistě by to bylo praktičtější. Na druhou stranu odlíčí i make-up, nijak zvlášť nelepí.

2) Jestli se ale raději odličujete ve sprše, i pro vás je řešení. Konkrétně čistící pleťový krém Creme Care. Důkladně, ale jemně čistí pleť, zároveň i hydratuje. Jednoduše s vodou opláchnete pleť. Dá se koupit online na Notino, nebo i v drogeriích. Za cenu 136,90,- (150 ml).
Odličuje, zbavuje veškerých nečistot i make-upu. Díky obsahujícímu eucerinu posiluje ochrannou bariéru pleti. Panthenol pomáhá regeneraci pleťových buněk.

Moje reakce na výrobek? - Nepění jako čistící gel, ale je fajn na mytí s vodou. Aplikuje se na vlhkou pleť, vytvoří emulzi, kterou následně smejete a hotovo. S voděodolnou řasenkou si neporadí - ani jsem to neočekávala. Lehký make-up a běžné nečistoty odstraní rychle. V zimě, kdy mám suchou pleť je vynikající, ovšem když mám trochu mastnější T-zonu, sice vyčistí, ale už na to nesmím dát krém, jak jsem zvyklá. Jinak se špatně ten krém vstřebává na pleti. Jinak jo. Můžu doporučit. :)

3) Na odličování pomocí odličovacího tamponu jsem používala čistící pleťové mléko Creme Care. Odstraňuje z pleti veškeré nečistoty vč. make-upu.
136,90,- (200ml)

Moje reakce? - Pro citlivé čištění bez podráždění a vysušování, vhodné pro všechny typy pleti. Nijak na pleti nepálelo. Ovšem každý máme jinou pleť proto doporučuji napřed vyzkoušet vzoreček, než přípravek začnete používat. Příjemný na obličeji, nezanechává pleť mastnou. Naproti tomu je krásně hydratovaná. Roztírá se dobře.

Všechny výrobky mne příjemně překvapily, a určitě nezůstanu jen u jednoho.
Žádný z těchto výrobků jsem nedostala zdarma, všechny jsem si poctivě koupila. I když bych chtěla, tento článek tudíž nebyl v rámci testování a recenzování výrobků k účelu reklamy. Pouze se s vámi chci podělit za každý svůj zážitek, který mi něco do života dá.

Užívejte si sluníčka, které se na nás hezky usmívá. Určitě mi zanechte vzkaz dole v komentářích. Ráda si přečtu vaše zkušenosti.
Také se těšíte na léto tak jako já? Už pomalu klepe na dvířka. :)

Můžete se také těšit na článek o suché a citlivé pleti. Nyní zkouším výrobky zn. Nivea (ano zaměřila jsem se na tuto konkrétní značku) pro citlivou a suchou pleť.

Čauky mňauky ahoj :)
 


Balea pleťová slupovací maska pro smíšenou pleť

1. května 2017 v 19:33 | KosmoDia |  Kosmetika
Ahojky, dnes se s vámi musím podělit o svou novou zkušenost. Konkrétně jsem zkoušela slupovací masku od Baley.

Tato maska by měla odstraňovat odumřelé šupinky kůže, nečistoty a přebytečný maz.
Byla tedy s meruňkovým výtažkem, vilinem a želém Royal, který by měl chránit před ztrátou hydratace, kterou by měla tato maska poskytovat vaší pleti. Panthenol zklidňuje a uzdravuje pokožku (mohu potvrdit).
Nanášení bylo trochu nepraktické, maska byla lepkavá a různě se táhla a stékala. Ale byla na druhou stranu příjemně chladivá a cítím, že něco dělala. Po nanesení mi zaschla rychle a můj obličej se scvrkl, nemohla jsem se smát ani moc mluvit. :D

Nijak na obličeji nepálela. Slupovala se dobře, trochu mi pak zbyly kousíčky na pleti, ale to se smylo teplou vodou. Slupování nebolelo. Šlo snadno. U této masky by se však nemělo překročit dobu.
Po sloupnutí jsem měla pleť trochu zarudlou, ale po nanesení hydratačního krému značky Lirene zarudlost byla pryč.

Avšak nyní mám pleť krásně jemnou, aneb jak řekl můj manžel ,,vybroušenou jako dětskou prdelku" :D ... vtipálek, ale má pravdu, tak jemnou pleť jsem měla naposledy před pubertou.

Určitě doporučuji vyzkoušet!! Seženete v DM za 19,90 - za pakatel, mají více druhů, ale já se rozhodla otestovat tuto, příště se můžete těšit možná i na další. Jsem zvědavá, jakou službu udělají ony.

Mějte se famfárově ahoooj ..
Líbající

Hydratační péče o pleť

1. května 2017 v 13:14 | KosmoDia |  Kosmetika
Ahojky, dnes budu psát o péči o pleť, a to konkrétně hydratační. Předem bych se chtěla ale omluvit za neaktivitu na blogu. Mám teď hodně jiných problémů a taky jsem neměla dostatek nápadů o čem psát. Jelikož mi ale minulý týden přišel balík s Nivea kosmetiky se vzorkama, rozhodla jsem se navázat na tohle.
Pro dlouhodobě krásnou pleť je nezbytné o ni pečovat od začátku. Nečekejte na první známky nedokonalostí, vysušování či vrásek. Při péči o pleť si zvykněte na pravidelný každodenní režim, který obsahuje dokonalé vyčištění pleti ráno i večer, hydratační krém, noční krém a oční krém, s občasnými speciálními kůrami, jako jsou masky. Čím dříve o pleť začnete pečovat, tím později budete potřebovat speciální krémy proti vráskám. Sačí si jen vybrat tu správnou péči.

1) DŮKLADNÉ A ŠETRNÉ ČIŠTĚNÍ PLETI
Nivea má hned 3 produkty z řady micelárních vod.
Osvěžující pečující micelárka - Osvěžující složení obohacené o vit. E normální až smíšenou pleť dokonale a šetrně vyčistí, odstraní make-up i řasenku a osvěží. Výsledkem je čistá a krásně jemná pleť.
Zklidňující pečující micelárka - Jemně z pleti odstraňuje nečistoty, make-up i řasenku, aniž by narušila její ochrannou bariéru a pomáhá redukovat začervenání, napjatou pleť a vysušování.
Jemná pečující micelárka - Speciální složení s přírodním mandlovým olejem v jednom kroku z pleti odstraňuje veškeré nečistoty, make-up i řasenku a zklidňuje suchou až citlivou pleť.

Za mne bych volila zklidňující verzi, zvláště teď na jaře se má pleť potřebuje vzpamatovat ze zimy, a tak potřebuje zklidnit a zhydratovat. Proto hned po odstranění make-upu micelární vodou nezapomeňte nanést i hydratační krém. Na noc trochu větší množství pokud nejste majitelkou mastnější pleti. Nejen ženy, ale i muži by se měli o svůj obličej starat.

Co jsou to micely a jak vlastně vypadají?
Micely si představte jako takové mikroskopické ,,korálky", mikromolekuly rozptýlené ve vodním roztoku, které fungují jako magnet. Po nanesení odličovacím tamponem obklopí všechny nečistoty, navážou je na sebe a uzavřou je ve svém středu, takže je lze z pleti jemně setřít. Proto je to tak snadné :)

Příště si řekneme něco o čištění s péčí - ubrousky, krémy na čištění a mléka. A co vy, jaká je vaše oblíbená micelární voda?
Máte zkušenosti s některou jmenovanou z řad Nivea? Napište mi do komentáře, co by vás zajímalo :)
Budu ráda za vaše názory a nápady, kterými se inspiruji.

Mějte se hezky a užívejte krásného dne.

PS.: 1.Máj je lásky čas, tak milujte své bližní nejen dnes, ale stále.

Želé hadi (Scary Snakes) - Juicee Gummee

29. března 2017 v 15:45 | KosmoDia |  Jídlo
Ahoj světe.
Dnes budu psát o své oblíbené sladkosti pro děti, ale i pro dospělé jedince této planety.
Jedná se o želé hady ze stránky poctivé mlsání.


Jemné na dotek, krásně zbarvení, jemné tvarování. Výborná a šťavnatá chuť.
Každá barva má jinou ovocnou chuť. Což oceňuju. Některé chutě kyselejší, jiné sladší. Všehochuť.

Najdete je na stránce pod obj. č. 010.
V balení je 1000g což za 89,- je naprosto geniální.
Složení: glukózový sirup, cukr, voda, želatina, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), zvlhčující látka (sorbitol), koncentrát šťávy z hroznového vína 1,25%, aromata, zahušťovadlo (pektin), leštící směs(rostlinný olej kokosový, leštící látka: karnaubský vosk), barviva E100,E133,E160c,E163.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota 1423 kJ/335 kcal, tuky 0,3g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g, sacharidy 77,4g - z toho cukry 50,2g, bílkoviny 4,1g, sůl 0,03g.

Nevím co bych k tomuto mlsu ještě mohla dodat, jsou prostě skvělí. Já je mám ráda, děti je mají rádi, jedním slovem MŇAMKA.
Tak tohle by bylo ode mne k tomuto článku všechno.
Já budu ráda za každý váš komentář. Určitě se můžete těšit zase na další článek z téhle sekce a to konkrétně s názvem PENDREKY ze stejné stránky.
Mějte se krásně, užívejte jara.

S láskou
KosmoDia! ♥♥♥!

BRIGIT - sojová tyčinka s kokosem

29. března 2017 v 15:32 | KosmoDia |  Jídlo
Ahoj, vítám tě opět na svém blogu.
Dnes to bude zase trošku něco o mlsání. A to konkrétně o sojové tyčince ze stránky poctivé mlsání.

Zde odkaz na stránku: http://www.ceskecukrovinky.cz/

Tato mlska je vhodná i pro vegetariány, což je určitě super. Zdravá svačinka i na pečení. Já tyto tyčinky přidávám pro obzvlážtnění chuti u obyčejných hrnkových koláčů. Když je tam vždy přidám, po buchtičkách se jen zapráší :D A i samy o sobě jsou více vláčnější.
Vejde se super i do kabelky, jelikož na této stránce najdete mini verzi Brigit sojových tyčinek. A když zrovna nechcete tahat velkou a máte jen málo času na jídlo, tohle se opravdu hodí. Říkám tomu malá záchrana před hladem.
Fakt je, že chutná jako originál Margot tyčinka.
Na stránce je najdete pod objednávkovým číslem 057. V balení jich je 28 ks a každá tyčinka má 24 g.
Což dohromady vyjde na 109,-/672g sáček této pochutiny. A to není docela špatná záležitost, co říkáte? :)

Tyčinka je bez lepku.

Co se týče složení: tmavá poleva 25% [cukr, částečně ztužený rostlinný tuk (palmový, sójový, řepkový a bambucký v různém poměru), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sušená syrovátka, kakaová hmota, emulgátory (sójový lecitin, polyglycerolpolyricinoleát), sušené odstředěné mléko,vanilkový extrakt], cukr, sójová krupice 21%, glukózový sirup, plně ztužený palmový tuk, fondán (cukr, pitná voda, glukóza), sušené plnotučné mléko, strouhaný kokos 3%, rumové aroma, zvlhčující látka: glycerol, stabilizátor: invertáza, kokosové aroma. Výrobek může obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů.
Průměrné výživové údaje na 100g výrobku: energetická hodnota 1893 kJ/452 kcal, tuky 21,5g - z toho nasycené mastné kyseliny 9,2g, sacharidy 50,6g - z toho cukry 42,3g, vláknina 7,75g, bílkoviny 10,3g, sůl 0,9g.

To by bylo pro tento článek zhruba všechno. Napište mi určitě dolů do komentářů, co by jste na mém blogu uvítali, vaše nápady rozhodně uvítám :)
Mějte se fanfárově a ahoooj :D


Sůl do koupele Balea - Orchidej a Vanilka

27. března 2017 v 14:13 | KosmoDia |  Koupel a sprcha
Ahoj lidičky. Zdraví vás pupínkovatá KosmoDia :D

Proč pupínkovatá? Dostala jsem vyrážku hned po vykoupání se v této soli do koupele.

Hodnotím vůni jako peckovní záležitost. Stejně jako balení je roztomilé. Voda byla obarvená do fialova.
Nějak takhle. Ještě vám tu dám více foto :)
Má milovaná vana, a přípravky, které právě testuji a dostanou se k vám informace pěkně za tepla :)

Trošku bližší záběr. Jak vidíte, sůl se krásně rozpustila. Tomu nemám výtky :) /tak samo jako vůně a barva úžasná/


Tak krásná voda pro relax je úžasná. Zbarvená do fialova díky Orchidejových esencí :) Vůně Vanilka a Orchideje.


No, toť vše ohledně chvály.
Kladný názor: obal, levné a dostupné (DM - 20,-), barva, vůně, rozpustnost.

Krásně jsem si hovila ve vodičce, koukala na videa na YT a nic nevnímám. Najednou se kouknu na ruku a oči mi vylezly z důlku. Říkám si, CO TO JE?
Okamžitě jsem vodu vypustila, osprchovala ze sebe zbytky a běžela se namazat krémem.
Problém nastal tehdy, když mi naskočila takováhle vyrážka. Napřed na zápěstí a dlaních.

Vyrážka svěděla až pálela. Po chvilce se to rozšířilo po celé ruce.


Jak vidíte. Nic příjemného na pohled. Nepřála bych to ani největšímu nepříteli.
Takový zážitek. Ale později se mi to rozšířilo i na nohy, a to joo byla nepříjemná záležitost.


To je tak na představu, jak nyní vypadám. Řekla jsem si. To hned musím dál pustit do světa. Tohle vám musím sdělit.
Schválně mi napište, zda se vám to taky stalo, že jste se z této soli totálně celí osypali. Nebo jsem jen já tuhle sůl do koupele nesnesla?
Do komentářů mi také můžete napsat, které soli do koupele by jste mi osobně doporučili, ráda je vyzkouším.
Máte nějaký nápad, jak se této vyrážky zbavit? Podělte se, budu ráda za každou radu.
Nebo by jste chtěli nějaký článek o výrobku, který vás zajímá? Napište mi to dolů do komentářů.
Já se jdu napatlat ještě jednou krémem, jelikož to svědí :D No nic. Přeji krásný den a hodně úspěchů v něm :)

Mějte se krásně :)
S pozdravem

KOSMODIA

Barevné arašídy v cukru

23. března 2017 v 13:37 | KosmoDia |  Jídlo
Ahojky mlsounci :)
Dnes jsem se rozhodla napsat zde o ,,Barevných arašídech v cukru" od firmy POCTIVÉ MLSÁNÍ.

Předem bych chtěla poděkovat paní, která mi poskytla vzorky k testování.

A můžeme se do toho pustit !!!
Už mi to tady leží asi týden, a nemohla jsem se dočkat, až se u televize s manželem do tohoto zdravého mlsání pustíme.

Miluju arašídy v jakékoli formě. Tato firma poskytuje tento zob v 500 g balení za 109,-!! No není to úžasná cena za půl kilovku této dobroty?
Poctivé mlsání? ---- To rozhodně ano. Spíše zdravý mls pro rodiče, kteří potřebují energii pro zbytek únavného dne s dětmi. Ale také pro studenty jako stvořené. Jak víme, arašídy podporují myšlení a mozkovou funkci. Zvlášť maturanti potřebují mozek k soustředění se na učení, a zrovna moc nepotřebují u toho mučení usínat. Souhlasíte?
Jsou měkké, zdravé a chutné. Jednou větou jsem se vyjádřila jasně :D

Můj manžel o tomto barevném provedení arašídů pro mlsné jazyky vyjádřil dvěma slovy toto -- VÝBORNÁ CHUŤ.. :D
A to je co říci. Do manžela dostat něco zdravého, to je kolikrát boj. Miluje bonbonky, ale tohle ho uchvátilo.

Zde odkaz ta pochutinku:
http://www.ceskecukrovinky.cz/192-026-barevne-arasidy-v-cukru-500g.html?search_query=barevne+arasidy+v+cukru&results=1

Děkuji za přečtení tohoto článku.
Mějte se hezky.

Řasenka The ONE WONDERLASH

20. března 2017 v 14:36 | KosmoDia |  Kosmetika
Tak ahoj lidi :)
Vítám vás po trochu delší době a chci se předem omluvit, že píši až dnes. Jelikož jsem teď měla nějaké zdravotní problémy a také rodinné problémy, nemohla jsem toto psát dříve.
Ale hlavní je, že mohu recenzovat ne? :D
Tak čím začít... Budu dnes tedy psát o své oblíbené řasence z Oriflame - The ONE Wonderlash.
Je to tedy 5v1 řasenka - 3D kartáček mi krásně vyhovoval, jelikož mi vykresil řasy, zvýraznil je, mé řasy byly delší a objemnější. Navíc mi po této řasence rychleji rostly, a byly také vyživené. Měla by mít teda v sobě i ten vyživující olej, a jak říkám, splňovalo to ty hodnoty.
Řasenka stojí něco kolem 259,- ---- ve slevě jsem ji koupila za 79,- (proč ne).
Za tu cenu je to pecka. S kartáčkem se výborně nanášelo, neobtiskávala se mi barva nikde, žádné cuckování. Fakt pecka. Řasy neslepuje a na očích vypadá přirozeně :)
Pro mne bezkonkurenční řasenka a to používám kromě téhle i jiné, ale žádná se jí nevyrovná v ničem. Teda kromě voděodolné verze (ta je ještě větší bomba - ale o tom jindy)
Ale to že není voděodolná nevadí, jelikož ve vlhku nebo v mlze se nerozmazávala. Nezatěžuje a nevysušuje řasy - jak to mají ve zvyku jiné řasenky když je používáte denně. A pevně doufám, že se tato verze řasenky nepřestane vyrábět. Klobouk dolů smekám.

Jestli i vás zajímá nějaký jiný produkt, napište mi dolů do komentáře. Vyzkouším a podám echo.
Jestli se vám článek líbil, nezapomeňte mi napsat i svůj názor na jiné řasenky - ráda vyzkouším druhé značky.

Kam dál